...fyerja mungesë edukate


Bukuria është subjektive ; fyerja mungesë edukate !

Reis Mirdita

Ka kohë që pata vendosur të mos përzihem në çështjen e zgjedhjeve! Mbase edhe pas zgjedhjeve në të katër anët e Shqiptarisë !

Por ec e qëndro në heshtje!

Si thoni ju Kazanovat! Presidentja për ju, fatkeqësisht në rradaken që keni, nuk iu doli as pornostar as person që më shumë merret me thigh gap-in e vet se sa me punët e shtetit e të miletit të shkokëluar nga „bukuroshe“ e „bukuroshë“ të politikës suaj.

Sa për njohuri të tuajën, të them se bukuria është subjektive e fyerjet ndaj tjetrit janë pajisje me cilësi të degjeneruara. E para është zgjedhje e lindur kurse puna e fyerjes është edukatë e debilosur dhe e futur gugluç në trurin e hallakatur që nga hapat e para të edukimit.

Në mos përzierjen time në politikën e këtyre dy viteve të fundit po ndërhy pak e besa pa hezitim. Shpresoj se Vjosa do të punoj në rend dhe në harmoni me nevojat e shumta të Kosovës.

Zgjidhje ka dhe shpresoj se ajo do të jetë gjithmonë në niv