Fusha e Klenjës


Fusha e Klenjës

Fusha e Klenjës

Nga Fatmir Terziu


U bekua. U rrit pavarësisht sezonit

fruti u pjek,

dhe dha fryte pafund,

kokrrat e zgjedhura me kujdes zbukuruan

çerepat duke u shtruar me ar.

Cila tokë e kishte prodhuar vallë?

Asnjë fije bar në atë shtrat,