Frymëzuar nga libri “ Lutje nënës” i poetes Gonxhe Letmi Begisholli


Dr. Zejnepe Alili REXHEPI

Dr. Zejnepe Alili REXHEPI


Frymëzuar nga libri “ Lutje nënës” i poetes Gonxhe Letmi Begisholli


Sa fort godet dinamizmi i jetës dhe të pushton ditë për ditë me ecejaket e zakonshme! Dhe…, njeriu është qenie kureshtare, përpiqet të mbajë hapin me kohën, të ngjitet tatëpjetës si një Sizif, ndonëse i “stërlodhur”.

Po, një gjë është vendimtare në këtë ecejake jetësore të pafund, që të ndalon vrullin, të bën të harrosh vrapin e pandalshëm, karrierën, pasionet…, të gjitha ato që mendon se ta përmbushin jetën. Një çast, e kupton se vetëm një