top of page

FOLËM PËR TY, O FREDERIK RRESHPJA


FOLËM PËR TY, O FREDERIK RRESHPJA


Sa u ndava me muzikantin Shtraus ku folëm për ty...

E kuptova hallin që ai kish dhe i thashë muzikantit: në të duhen fjalë për një tjetër "Danubi Blu" besoma mua sa të flas me një të vdekur.


Në të duhen fjalë nga raca e të mëdhenjve besomë e pritmë sa të flas me një nga varri: i mungoi i prangosuri atdheut sa ishte i gjallë, i mungon edhe i vdekur majë një piedestali.


Nuk ia japim ende Poetit pak vend me tapi mu në mes të Tiranës e mu në mes të planetit: të shkojmë, të përkulemi, të gjakosim gjunjët e të marrim nga fryma e tij për t'u ndjerë njerëz.

20 views0 comments

Kommentare


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page