top of page

FJALA E LIRË.com VATËR E MENDIMT TË LIRË PËR BASHKIMIN E KOMBIT SHQIPTAR


Hysen S. Dizdari

Nga Hysen S.Dizdari

Duke lexuar faqen tuaj në internet www.fjalaelire.com ,shumë shqiptar kudo nëpër botë ,kanë mundësi të informohen të shkruajn dhe publikojn krijimtarin e tyre në internet ,në fushën e poezise ,prozës por edhe të historise dhe shkencave të tjera.

Fjala e lirë është një media online,krejtësisht e veçant dhe e rrallë në llojin e vet ,e cila i kushtohet tërësisht Shqipëris dhe shqiptareve kudo në botë sepse për të publikuar një poezi ,një shkrim ,për të promovuar një libër ,nuk kërkohet mik ,por as pagesa në para.

Kjo është arritje më e madhe e Profesorit ,Atdhetar Fatmir Tereziu në projektin e tij madhor për krijimin ,për ndërtimin dhe mbeshtetjen financare të web.tuaj www.fjalaelirë.com

Fjala e lirë është një bibloteke online ,kushtuar Kombit Shqiptare pa pagese ,e cila i jep mundësi të gjithë shqiptarve të krijojn të shkruajn dhe të publikojne mendimet e tyre lirshëm pa censur ,pa dallime ,ideje,feja dhe krahine .

Profesor Fatmiri është i njohur për kontributin e tij si krijues si poet ,si shkrimtar ,si skengarf ,si kritik letrare ,por kontrinbuti i tij me krijimin dhe mbështetjen e webit Fjalelirë.com , është një kontribut ,madhore atdhetar e patriotik për ti bashkuar shqiptarët kudo në botë,siç i bashkojë Gjergj Kastrioti Skendërbeu në Lezhë me 2 Mars 1444,siç bashkoj Avdyl Frashëri dhe Ymer Prizereni ,me 10 Qershor 1878 në Lidhjen shqiptare të Prizerenit siç i bashkoj patrioti Ismail Qemali me 28 Nentor 1912 me shpalljen e pamvarsisë në Vlorë.

Prof.Fatmir Tereziu ,duke krijuar e mbeshtetur Fjalën e Lirë ,ka krijuar një Vatër, një Kuvend të mendimit të lirë në mes të Londres ku shprehin lireshëm,pa censur krijimtarin artistike dhe medimet tyre shqiptarët kudo nëpër botë .

Prandaj me këto pak rrjeshta desha të Falenderoj,Prof.Fatmir Terziu ,për ndershmërin,për profesjonalizmin ,për punën e tij kembëngulse pa pushim 7 ditët e javës por në menyrë të veçantë kontributin e tij intelektual dhe atëdhetar për bashkimin e shqiptarve kudo nëpër botë,pa dallime feje ,ideje dhe krahine,rreth vatres shqiptare ,webit tij www.Fjala e Lire.com

MIRENJOHJE DHE FALENDERIME PËR PUNËN VETMOHUSE, ATDHETARE E PATRIOTIKE TË Prof.FATMIR TERZIUT, NË SHERBIM TË KOMBIT SHQIPTAR.

Tiranë me 10.02.2020

28 views0 comments

ความคิดเห็น


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page