top of page

FJALA E LIRË


Sami Hidri

Fjalë e lirë ku ke mbirë Rresht më rresht ti je e dlirë Çdo rresht që nxjerr nga goja Fjalë e lirë kështu të doja Plot me fjalë mbushe dynjanë Më atë anë dhe më këtë anë Vë dicka që ti mbuloi Fjala e lirë në të gjithë botën shkoi Ca habere shumë shpejt vijne Ajo është si fjalë e lirë Rri këtu me fjalët e mija Zë I ëmbël që nuk e dija 14 Shkurt 2020

181 views1 comment

1 comentario


Resmi Osmani
Resmi Osmani
19 feb 2020

Habere(lajme,kumte), dynjaja(bota) nuk jane fjale burimore te shqipes, por barbarizma nga turqishtja.

Me gusta

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page