Festa e Djathit më të mirë tek “Vila Ronel”


Festa e Djathit më të mirë tek “Vila Ronel”

“Feta Cheese”
Nga data 4 Nëntor deri në datën 17 të këtij muaji, Restoranti i mirënjohur shqiptar, “Vila Ronel” me pronarë të mirënjohurit e komunitetit shqiptar në Britani të Madhe, biznesmenët e suksesshëm, Neritan dhe Valbona Çela organizojnë për herë të parë në MB “Festën e Djathit më të Mirë “Feta”” “Feta” sikurse dihet është pjesë e gastronomisë europiane dhe është nën një patentë tashmë të njohur ligjore. Është me logon e fikase të miratuar nga standartet europine të ushqimit.