top of page

FALEMINDERIT TË GJITHËVE PËR NGUSHËLLIMET!


FALEMINDERIT TË GJITHËVE PËR NGUSHËLLIMET!

Mirrënjohje dhe respekt. Gëzime të keni gjithnjë në familjet tuaja!

… dhe ikja.

N’dhé lamtumirja, kjo ligjësi e Njeriut.

E gjakut, e shpirtit, e zemrës dhe dashurisë së dashurive në ikje e lamtumirje.

Përlotje. Dhimbje. Tretje.

Nuk dua ta quaj me të Fjalorit … vdekje

Dhe kështu ndodh, sikurse ka ndodhur në ikjet e moçme.

Dhé kështu na bën të jemi të ngjizur me respektin.

E mes njëmijë e mijëra të tjera ngushëllime e fillta dhe e fundit është:

Faleminderit!

Faleminderit të gjthë miqve,

Të afërmve

Shokëve, kolegëve,

Të njohurve e të panjohurve,

Zotërrinjve

Familjarëve,

Gjakut

Fisit dhe …

…gjithë atyre që tashmë me fjalët e tyre lanë mijëra arsye të fshija lotët e syve.

Faleminderit vëllezër e motra,

Faleminderit nënë

Faleminderit familja e madhe,

E imja e shtrenjtë

Faleminderit dhe do mbeteni kujtesa e mirësisë në jetë të jetëve.

Faleminderit që ma bëtë më të lehtë këtë Përcjellje!

Faleminderit i Shtrenjti, i paharruari Baba që më tregove se sa vlerë ka Njeriu dhe njerëzillëku!

Faleminderit Zot i Madh!

951 views9 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page