"FËMIJË", LARG POLITIKËS


"FËMIJË", LARG POLITIKËS


Sa merak kam për fëmijtë Në këto ditë pa moral Ku gjithësecili del e flet Gjuhën tonë zhyt në moçal


Kushdo shan e akuzon Gjoksin rreh për epror "Vetëm "ai" e do Shqipërinë Përparimin ka në dorë."


Zë e nxjerr nga ai thes Gjithë bukuritë për 4 vjet Dhe unë qê jam e rritur S' kuptoj ç' partie i përket.


Të gjithë kanë një fytyr