Evakuimi në East Croydon


Evakuimi në East Croydon: Raportet e shpërthimit të kontrolluar dhe roboti i heqjes së bombave heton automjetin e dyshimtë

Një robot i demontimit të bombave është fotografuar afër mjetit të dyshimtë në qendrën e qytetit Croydon mes raporteve të dëshmitarëve për një shpërthim të kontrolluar. Roboti, i cili shpesh përdoret nga policia kur heton sende të dyshimta, mund të shihet duke punuar pranë makinës së argjendtë, e cila është braktisur në Dingwall Road. Policia pranoi një raport të një "automjeti të dyshimtë" në orën 8.46 të mëngjesit të enjten (6 shkurt) dhe ka vendosur lidhjen e pjesëve të mëdha të zonës përreth si një masë paraprake. Dingwall Road dhe George Street janë bllokuar, ndërsa stacioni East Croydon dhe bizneset përreth janë evakuuar para dite. Ka pasur gjithashtu raporte të pakonfirmuara se ka pasur një shpërthim të kontrolluar.