Eshte ndarë nga jeta Ilia Dede


Nje lajm i hidhur ne kete mori lajmesh te trishtuara. Eshte ndare nga jeta Ilia Dede, shoku im i feminise dhe rinise, bashkestudent ne degen e Gazetarise, kolegu skenarist ne Kinostudio, poeti dhe skenaristi i talentuar, familiari i mire dhe shok i paharruar. Te qoftë i lehte dheu miku im!

Bashkim Hoxha


#ilia #dede #bashkim #hoxha