Eja pranverë


Eja pranverë

Fatmir TerziuEja pranverë, bardhësitë me legjendën e syve

veshin e zhveshin pemët e mollës

ujiten nga një lumë që rrjedh brenda tyre

ku lahen lulet gonxhëza të vashave

dhe rrushi i lulëzuar mburret