EH, Ç’TË THEM


Nga Natasha Limaj


Eh , ç’të them.. edhe të shkruaj, për 5 Majin, ditën tuaj.. Ca e dinin ,ca s’e dinin , për rrisk e patën flijimin… Nder e respekt, për çdo emër , gdhendur atëdheun në zemër Me forcën e idealit, Shqipja pellgje gjaku djali… Ardhmëria do t’kujtojë, sikur dhe një të frymojë Do ta shkul nga nënvetdija, se nga kush gjalloi Liria… Por më dhemb, aq sa nuk thuhet, kur me emrin tuaj luhet Koksit , uqër gati bluhen në 5 Maj” puthndukur zhgrryhen.. As nderojnë , as respektojnë , por vetëm maskat ndërrojnë Utopi ,nëse i ndjeni, kockërisht do t’i urreni!...

N . L . ( F ). 05 / 05 / 2020

37 views0 comments

Shkrimet e fundit