top of page

E VETMJA PERËNDI


E VETMJA PERËNDI

 

Sa shpejt braktisni strehën ku u rritët

Dhe puthni kryq e Krisht e Shën Mëri

Po kush si nëna ua ndriçoi ditët?

Nderoni pra, të vetmen perëndi!

 

I vetëm Zoti s'mund të mbrijë kudo

Dhe s'mundet, që t'a ndalë në mes krijimin

Ju desh të zbriste nënat, domosdo

Si shembëlltyrë e tij, që jep bekimin!

 

Your only God

 

Kissing crosses, Christ and Mary to praise

Abandoned your home to take your road

Ëho more than mother Enlighted your days?

You had better honor your only God!

 

For God in heaven reaches everyëhere

He loves to bless His oën creation

So he sent mothers, in a prayer

That In His image, bring sanctification!

...........................

Translation from Albanian into English

by Alfred Kola

Korçë, January 4, 2018

 

Tiranë, Janar 2018

 

14 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page