E rëndësishme është të kuptojmë se lidershipi i PD ka përgjegjësinë të shpëtojë ShqipërinëNga Gazmend Cufaj

Kryetar i Grupseksionit PD Barking dhe Dagenham


Tashmë një udhë e re e guximshme është fiksuar. Treqind anëtarët e Këshillit Kombëtar të PD-së do të jenë udha e re, e duhura, e prekshmja, e më angazhimtarja e këtyre kohëve