top of page

E keqja më e madhe ..E keqja më e madhe s'ēshte ky shi qē s'po resht Por qielli i mbyllur mbi tē Unē isha mēsuar ta shoh nē tē vetveten Tani s'shoh mē gjē


E keqja më e madhe , s'ēshtē largimi yt Por gropa që le prapa, kur ike Unē mund tē rrēshqase nē tē ndonjē ditē Dhe larg qoftē ,tē mbytem


E keqja mē e madhe , s'ēshte kjo dritē qē u fik Por terri qē pērhap ngado dhunē Nga prania e tij mund tē mē verbohen sytē Ose tē bēhem i terrtē dhe unē


E keqja mē e madhe ,s'ēshtē ky fēmijē qē po qan Por fakti qē spo del dikush , ta qetēsojē Nga ky shkak mesdita mëri po na mban Dhe e nesērmja do tē vonojē tē zbardhojē


E keqja më e madhe ,s'ështe kjo pemë qē e prenë Por vdekja qē do tē shpallet pas pak Nga dhimbja për të mund të më plasē ndonjë venë Ose të pësoj ... ndonjë atak

116 views1 comment

1 Comment


Fatmir Minguli
Fatmir Minguli
Apr 16, 2023

Poezi qe le vrage ne shpirt, qe te ngjall pezimizem, por e brendshmja e poetit eshte tjeter gje, hapesirat e mundshme per te pare boten ndryshe, me shpresen e madhe.

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page