DUKE PRITUR OFELINË


Nuri Plaku

MËKATI YT

Më shpoi gjëmbi i zi i trëndafilit tënd.

Nga dhimbja

U zbardh

Hija ime mbi dhe.

VIJA E ASHTIT

Mua më përshkon vija e ashtit mespërmes

Siç përshkon k