Duke marë shkak nga përzgjedhjet për kandidat për deputet


Plejada e re e Partisë Demokratike

Nga Zenel Çeliku

Kreu I PD-Lulzim Basha, ideoi dhe implementoi një risi si asnjeherë tjetër në politikë, Ai organizoi Komisionin i Vlerësimit të Kandidatëve për deputetë dhe kryebashkiakë, duke krijuar nje vetting për demokratët të cilët janë propozuar nga baza e PD.

Plejada e PD janë shumë emra me reputacion dhe emra të rinj te cilët bëjnë ndryshim gjenerate në PD me figura që kanë alternativa të reja. Ky kontigjen janë emra mjaft të vlerësuar si-Jorida Tabaku, Dhurata Cupi, Endri Hasa, Ivi Kaso, Ervin Minerolli, Izmira Ulqinaku, Ina Zhupa e shumë të tjere. Por kjo nuk mjafton aspak nëse PD nuk do të hapë dyert e saja edhe për shumë emra mjaft potencial e të dashur për demokratët dhe për publikun. Tashmë PD ka filluar filtrimin e kandidatëve në PD për zgjedhjet e 25