top of page

Dr Kristo Papa realizon një nga operacionet më të vështira


Dr Kristo Papa

Dr Kristo Papa realizon një nga operacionet më të vështira

Para disa ditësh u realizua me sukses një nga operimet më të vështira nga Dr Kristo Papa. Operiacioni u realizua nga ekipi i tij në Brompton Royal Hospital. Ky operacion mësohet sipas vetë doktorit, që e publikoi në rrjetet sociale: “Një nga operacionet më të vështira në jetën time si Kardiokirug, u realizua me Sukses me Ekipin tim Kirurgja e Aorte 35 Cm Arcu aortic Bypass Carotid succlavia 17 orë Operacione Royal Brompton Hospital”.


Një vit më parë Kardiokirurgu i mbarënjohur Dr Kristo Papa ishte një nga figurat qendrore në Kongresin e Shoqatës ESAO - Shoqëria Europiane e Organeve Artificiale - Shoqatë mbarëndërkombëtare për kujdesin dhe rigjenerimin e indeve dhe organeve përmes teknologjisë së organeve artificiale.

Aftësitë, profesionalizmi, përkushtimi dhe intelektualieti i tij i përkushtuar në profesionin e tij të dashur e bëjnë, kardiokirurgun shqiptar një nga më të mirënjohurit në botë. Dr. Kristo Papa.


37 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page