top of page

Dorës


Idlije Xhemali

Dorës


Në se do t 'më qani me ligje , Ju lutem, të djathtën mos harroni Munduar ,keqtrajtuar, lodhur, stërmunduar Me të padrejtēsisht Sjellë si e huaj Dërrmuar Shëmtuar Thonjtë të ngrënë Vrraga e rrudha Kur duhej e butë Si gisht i gjashtë Gjilpër e laps Gatuar e larë Me kohën në garë Fituese asnjëherë Si unë dhe ti Kush rrit fëmij Mua më harroni Të djathtën ma qani Atë më nderoni!

Këto vargje i takojne çdo gruaje!


13 views1 comment

1 Comment


Nezi Plaku-Velaj Vargje të vërteta që e gjen veten çdo grua Ildije.

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page