Do të kujtoj përherë me shumë mall e respekt


Enkelejda Kondi-Masseboeuf dhe Murat Gecaj

Me hidhërim të thellë sot mësova për humbjen e Babushit, Profesor.Murat Gecaj!

Të prehesh në paqe mik i dashur dhe i respektuar.

Ngushëllime familjes, miqve, të afërmve.

Do të kujtoj përherë me shumë mall e respekt.

21 views0 comments

Shkrimet e fundit