Ditar i jetёve njerёzore i njё libri shkencor


VLADIMIR MUCA


(Disa pёrsiatje mbi librin “Dyzet vjet bisturi” tё dr. Bashkim Habibit,

botim i shtёpisё botuese “ana” Tiranё 2018)

Dhe tani nё pension pleqёrie, por jo profesioni, dr.Bashkim Habibi, kryelartё pёr misionin human tё mjekut, kirurg ortoped, ёshtё i nderuar nga tё gjithё qytetarёt durrsakё, jo vetёn si njё shёrbyes shembullor i pacientёve por dhe si njё qytetar i devotshёm dhe si askush si ai pёr evidentimin e vlerave historike- shëndetësore nё Durrёs.