Dita Ndërkombëtare e PaqesSh. T. Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta: Shqipëria duhet të vijojë me dinjitet kontributin e saj për ruajtjen e paqes dhe sigurisë


Sh. T. Presidenti i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta, jep një mesazh në Ditën Ndërkombëtare të Paqes, ku thekson se në këtë ditë duhet nderuar kujtimi i paharruar i Dëshmorëve të Atdheut, Kapiten Feti Vogli, Major Klodjan Tanushi dhe Nëntetare Zarife Hasanaj. Në mesazhin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, në ‘Facebook’, theksohet se si anëtare e NATO-s Shqipëria duhet të vijojë me dinjitet, angazhimin dhe kontributin e saj për ruajtjen e paqes, sigurisë dhe stabilitetit në rajon dhe kudo tjetër.

Ja mesazhi i plotë i SH.T. Presidentit të Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta: