DEMONËT BËJNË SIKUR FLENË


Thani Naqo

Megjithëse piu gjysmën e shishes me ujë, kripa e ëndrrës me mish qingji nuk u shpërla. Pi e dy gllenjka të tjera e në çast ndërmendet se natën e Krishtlindjeve edhe së shoqes i qe shkrepur për mish qingji të pjekur. Ai kish pirë dy dopio tekila,1) kurse ajo një gotë verë franceze, Merlot.

“Vera e kuqe të mbërthen në shtrat dhe të nesërmen nuk je për punë,” - e kish këshilluar ai, por ajo ish përgjigjur, vështrimçoroditur:

“Ku ta gjej të mbërthehem një javë në shtrat.”

Edhe se kanë kaluar gjashtë muaj, ende ka ndjesinë se natën e Krishtlindjeve darkoi me një femër takuar rastësisht. Asaj i harlisej pas kurmit hijeshija e freskia femërore, kurse hirnosja e flokëve dhe hartëzimet e rrudhave në fytyrë e qafën e tij, tregonin se biondët, ndryshe nga biondinat, shpërfytyrohen pa mbushur të pesëdhjetat. Ajo ishte kthyer atë mbrëmje nga Karolina e Veriut2, ku kish shkuar me shërbim bankar, për dy javë. Pasi kish bërë banjë, thau flokët dhe veshi kostumin e zi. “Do shko