DASHURITË NUK SHKREPËTINË NË STINË LODHJESH[1]


Dr Bardhyl Maliqi

DASHURITË NUK SHKREPËTINË NË STINË LODHJESH[1]

Dashuritë nuk shkrepëtinë në stinë lodhjesh,

por vizatohet këngëzimi i tyre nëpër buzë,

ashtu si koha në hijen time të bruztë.

Por befas vjen një këngë, një këngë përrallore,

nga çdo qelizë e trupit kallet brenda meje,

a thua u mbart dhimbja dhe lodhja këtë natë