top of page

COVID-19 Udhërrëfyesi për Anglinë


Boris Johnson

kryeministër i BM


Sot përshkruaj udhërrëfyesin që do të na drejtojë me kujdes, por në mënyrë të pakthyeshme drejt rimarrjes së lirive tona - duke bërë gjithçka që mundemi për të mbrojtur njerëzit nga Covid. Ne po përcaktojmë atë që shpresoj dhe besoj se është një rrugë me një drejtim drejt lirisë. Dhe ky udhëtim është bërë i mundur nga ritmi i programit tonë të vaksinimit. Ju lutemi, merrni një moment për të rishikuar hapat e Udhërrëfyesit Covid-19 për Anglinë >>

Kërcënimi i koronavirusit mbetet i konsiderueshëm, me numrat në spital vetëm tani filluan të bien nën kulmin e valës së parë në prill. Sidoqoftë, për shkak të ritmit të jashtëzakonshëm të përdorimit të vaksinave, mbrojtja e ofruar nga vaksinat gradualisht do të jetë në gjendje të zëvendësojë kufizimet.

Cila është arsyeja pse unë kam vendosur objektivin e shtrirjes për t'u ofruar të gjithë të rriturve një dozë të parë deri në fund të Korrikut. Por asnjë vaksinë nuk mund të jetë kurrë 100 për qind efektive dhe as të gjithë nuk do t’i marrin ato.

Do të thotë që në çdo fazë vendimet tona do të drejtohen nga të dhëna jo data dhe do t'i nënshtrohen katër testeve >> Kjo është për të siguruar që ne të mos rrisim rrezikun që të na duhet të ndryshojmë kursin dhe të vendosim përsëri kufizime.

Unë e kuptoj që duke pasur parasysh këtë qasje të kujdesshme, shumë mund të shqetësohen se çfarë do të thotë kjo për mbështetjen e pashembullt ekonomike që kemi vendosur.

Por më lejoni t'ju siguroj se ne nuk do ta tërheqim qilimin, ne do të vazhdojmë të bëjmë gjithçka që duhet për të mbrojtur vendet e punës dhe jetesën në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Fatmir, sot fundi vërtet është në sy dhe një vit i mjerë do t'i japë vendin një pranvere dhe vere që do të jetë shumë e ndryshme dhe pakrahasimisht më e mirë se fotografia që shohim rreth nesh sot. Pra, ndërkohë ju lutemi vazhdoni të luani rolin tuaj në kontrollin e virusit duke:


Qëndrimi në shtëpi, Mbrojtja e NHS dhe Ruajtja e Jetës


Faleminderit,


Nënshkrimi i Boris Johnson

Boris Johnson

kryeministër


COVID-19 Udhërrëfyesi për Anglinë50 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page