top of page

Coronavirus në Londër: radhë e madhe e stafit të NHS në IKEA Wembley...


Coronavirus në Londër: radhë e madhe e stafit të NHS në IKEA Wembley për testimin Covid-19


Automjetet raportohej se ishin larguar ndërsa stafi i testimit luftonte për të përballuar kërkesën


Qindra punëtorë të NHS kanë vizituar një qendër të përkohshme të testit të koronavirusit në IKEA Wembley. Qendra për testim u hap në parkun e makinave të dyqanit të Martën (31 Mars) dhe dhjetëra automjete janë parë duke u radhitur ndërsa punëtorët presin të testohen.

Të Mërkurën (1 Prill), disa automjete raportohet se ishin larguar ndërsa stafi i testimit po luftonte për të përballuar kërkesën. Gazetari i Times, David Brown, i cili ishte në IKEA të Mërkurën, shkroi në Twitter: "Qindra punëtorë të NHS radhiten për të hyrë në qendrën e testimit të koronavirusit urgjent në IKEA Wembley. "Shumë veta u larguan, pavarësisht se u ishte thënë të merrnin pjesë nga punëdhënësit. Rreth gjashtë vetura u pranuan në orën e parë.

53 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page