Coronavirus London: Çifti i dashuruar nga Croydon, martohet në martesë virtuale ...


Coronavirus London: Çifti i dashuruar nga Croydon, martohet në martesë virtuale për shkak të bllokimit

Ben Jackson dhe Sophie Austin shkëmbyen premtime dhe shpallën dashurinë e tyre për njëri-tjetrin para 300 të dashurve

Një çift nga Croydon i cili duhej të anulonte dasmën e tyre për shkak të pandemisë koronavirus vendosi të martohej gjithsesi, megjithëse martesa ndodhi në një ambient virtual. Ben Jackson dhe Sophie Austin duhej të lidhnin martesën të Shtunën (28 Mars), por për shkak të udhëzimeve të qeverisë për distancimin shoqëror, si betejat e Mbretërisë së Bashkuar për të ndaluar përhapjen e Covid-19, dita e madhe u shty. Në vend të kësaj, çifti i dashur mblodhi të gjithë miqtë dhe familjen e tyre në s