Chelsea në garën për mbrojtësin shqiptar Marash Kumbulla


Marash Kumbulla

Chelsea raportohet se është bashkuar në garë për të nënshkruar 19-vjeçarin e qendrës shqiptare Marash Kumbulla. “The Sun” ka raportuar se Blutë janë më të fundit të disa klubeve më të larta evropiane që shprehin interes për firmën e tij. Mbrojtësi i qendrës së Hellas Verona hyri vetëm në skuadrën e parë të klubit këtë sezon, por tashmë po përshëndetet si një nga perspektivat më të mira të Serie A. Ai ka futur në një numër shfaqjesh komanduese dhe po duket si një lojtar me potenciale.

Kumbulla fitoi vetë një debutim për kombëtaren e Shqipërisë në tetor dhe ka bërë 12 paraqitje për Verona deri më tani këtë sezon. Raporti sugjeron që Manchester United, Juventus, Inter Milan dhe RB Leipzig janë ndër klubet e tjera të interesuara, kështu që sigurimi i shërbimeve të tij nuk do të jetë i lehtë.

Ky nivel interesi nga klubet më të mira evropiane tregon se sa impresionues ka qenë mbrojtësi i ri këtë sezon. Hellas Verona janë të prirur të fitojnë para në dorë për 19-vjeçarin, ndërsa ata mund të shkaktojnë një luftë të madhe ofertash.