Burgjet shqiptare në monarki, gjatë Luftës së II Botërore dhe ne diktaturë


Libri i Dr. Femi Sufaj për sistemin e burgjeve 1912-1990, vlerë e shtuar në fondin e letërsisë dokumentare


Burgjet shqiptare në monarki, gjatë Luftës së II Botërore dhe ne diktaturë