Bregu i Përrallit


Plazh

Nga Fatmir Terziu


Era që fryn lë fjollën më të madhe se qaforja

në raste të tilla,

hyn loja e Perëndive të stinës,

Vurgu e përkul madhërishëm veten,

Mukërsi dhe Llaka ndjejnë vegimin e syve

nga shkrepjet e Sopotit që lënë pas

puthjet e miteve mbi Fushë të Vrinës.

Aq shumë dritë është e paketuar në një atlas