top of page

Botohet në Irlandë Antologjia ku janë përfshirë edhe dy krijues emigrantë


Sotir Athanasi

Nga Sotir Athanasi


Është kënaqësi t'u kujtoj jo vetëm shkrimtarëve e bashkëkrijuesve tanë, por edhe të gjithë atyre që na ndjekin dhe ndajnë gëzimin me ne, se në vazhdën e botimit (në Prill të çdo viti)

Revista Galway Irlandë, këtë prill, në Nr.9-të saj ka përfshirë edhe dy krijime të shkrimtarëve tanë: Dhe konkretisht:

TWO POEMS, nga Prof. dr. Fatmir Terziu

si dhe tregimin nga Sotir Athanasi A romance under the Arch of Triumph

Kjo Antologji (quhet kështu se garojnë për 'të 400 autorë nga e gjithë bota dhe përzgjidhen vetëm 20-të ). Përfshirja në 'të e dy bashkëatdhetarëve tanë emigrant: njëri në Londër dhe tjetri në Athinë, na mbush me krenari.

Dëshirojmë që të pasohet edhe me përzgjedhje të tjera në të ardhmen.83 views3 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page