top of page

BILBILI KËNDON


Bashkim Saliasi

BILBILI KËNDON

Bashkim Saliasi

Sipër në kodrë,

Gjelbërim i rrallë,

Sa bukur që dukesh,

E mira Tiranë.

Grupi ynë i vogël,

Shijonë behar.

Bilbili këndon,

Jeshil anë e mbanë..

Ajri i pastër,

Shkëlqim qelibar.

Korona virusui,

Tmerroi dynjanë.

S’përdoren makina,

S’përdoren urban.

Zogjtë cicërojnë,

Nga virusi frikë s’kanë.

Populli më këmbë,

Me oreks bukën hanë.

U shofsh corona virus,

Na trete të gjall.

Ecim dhe mendojmë,

Si do vej ky hall.

A do shuhet virusi,

Të dalim si më parë.

Bilbili këndon,

Sharlatanët zënë e qajnë.

Pranëvera iku, populli pyet?!

-Verës, do dalim vallë?!.

Bilbil, këndon,

Jeshil anë e mbanë...

Grupi ynë i vogël,

Shijonë behar.

57 views0 comments

Commentaires


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page