BASKEBISEDIM ME QETËSINË


Çifti Daman dhe Elsa Sinani

Daman Sinani BASKEBISEDIM ME QETËSINË Sipas ditarit 01-05-2020

Qetësi !!-Sa shpejt erdhe mes nesh ,,,,,,,,,, >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> NGA GOJA ORATOR NGA PENA PROZATOR--!!

I bukur or shoku im i yti shkrim I tillë le qënë ti që heret ne rini Nga goja orator -nga pena prozator Dhe e ke si i thonë në gjak -jo me zor Lëvdon tani atë të imponuarën qetësi Me radhe i ke zenë e asgje s ke lënë Po mua s më rrihet diçka pa trhënë Kjo qetesi e kohes tani -s ështe melankoli Cilesoje nje cike ate te shktreten frikë Paçka se une të di që ti ke trimëri Nja dy fjale te tjera si per vazhdim Duhet te ti kisha thëne që ne fillim Ju uroj jetë të gjatë e përherë të gëzuar Me bashkeudhetaren dhe ç keni rethuar Kam dhe një personale per te te kritikuar Nje here me del nje here nuk më del Me rri larguar- turpëruar si nuse me tel <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< -Shoku -ca gjëra më duket s-i ke kuptuar Nuk bëjmë mirë të shihemi për dite Ne sy të njerëzisë si këmbët e dhisë S kemi një ideologji si dikur në rini !

60 views0 comments

Shkrimet e fundit