BASHKËBISEDIM ME KADRI TARELLIN


Kadri Tarelli dhe Avdyl Buçpapaj

Avdyl Buçpapaj, shkruan:


Shumë prej nesh kanë lexuar ose dëgjuar për personalitete të fushave të ndryshme dhe do të gëzoheshin po të kuvendonin me ta, t’i njihnin nga afër bashkë me mendimet që kanë për gjithçka që na rrethon.

Chilton R. Bush


BASHKËBISEDIM ME KADRI TARELLIN

Koleg mësues e drejtues, gazetar, shkrimtar, poet dhe studiues.