Basha u votua jo vetëm në krye të PD-së, por dhe si Kryeministri i ardhshëm


Av. Naim Hasani, Kryetar i Degës PD Britani e Madhe


Basha u votua jo vetëm në krye të PD-së, por dhe si Kryeministri i ardhshëm


Më 13 qershor anëtarët e Partisë Demokratike rizgjodhën sërrish për një mandat tjetër në krye të partisë më të madhe opozitare të Shqipërisë zotin Lulzim Basha. Kështu dilema e krijuar në votimin demokratik të anëtarëve të PD-së, për të votuar njërin prej tre rivalëve të tij Edit Harxhi, Agron Shehaj apo Fatbadh Kadilli si lider të partisë më të madhe të