ATDHEU MORAL NË LIBRIN“KARTELA TË REALIZMIT TË DËNUAR” NGA VISAR ZHITI


ATDHEU MORAL NË LIBRIN

“KARTELA TË REALIZMIT TË DËNUAR” NGA VISAR ZHITIDoli libri i ri “Kartela të Realizmit të dënuar”, i shkrimtarit Visar Zhiti, botim i shtëpisë botuese UEGEN. një ese, një studim i gjerë mbi 400 faqe, sprovë letrare për “letërsinë tjetër”, atë që doli nga burgjet dhe internimet duke u bërë pjesë integrale e gjithë letërsisë shqipe.

Në këtë kohë krizash të kujtesës