top of page

ATA QË DO VIJNË…


NJË POEZI NGA MYSLIM MASKA

ATA QË DO VIJNË…

Po shkoj…

I trembur, i mërzitur, i dëshpëruar,

Për ato që bëra

Dhe nuk i bëra:

Gjysmë dritë, gjysmë errësirë,

Ashtu si Hëna…

Ata që do vijnë

Le t’i bëjnë të tëra…

Në mos të florinjta,

Të argjënda…

Athinë, 8 – 3 – 2023.

23 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page