Andi dhe Emirjona, ju urojmë gjithë dashurinë dhe lumturinë në jetën tuaj.


Ka shumë arsye, pse muaji Nëntor sjell gëzim mes meje dhe Luçianës. Tani, buzëqeshja e Nëntorit na bën edhe më të lumtur, më të gëzuar. Në ditëlindjen e tij djali ynë i madh Andi Terziu nga Dubai, ku ndodhet me pushime, ka marrë një përgjigje “PO” nga e fejuara e tij, Emirjona Gjana. Andi Terziu dhe Emirjona Gjana, ju urojmë gjithë dashurinë dhe lumturinë në jetën tuaj. Zoti ju dhëntë momente të lumtura në jetën tuaj. Lëreni forcën dhe lumturinë e jetës të shkëlqejnë rrugën tuaj nga Dubai…

***

There are many reasons why the month of November delivers joy between me and Luçiana. Now, November's smile makes us even happier, more joyful. On his birthday, our eldest son, Andi Terziu from Dubai, where he is on vacation, received a "YES" answer from his fiancée, Emirjona Gjana. Andi Terziu and Emirjona Gjana, we wish you all the love and happiness in your life. May God grant you forever happy moments in your life. Let this rings strength and life's happiness shine your path from Dubai…25 views3 comments

Shkrimet e fundit