“ANËTARE NDERI” e Festivalit Ndërkombëtar “Ditët e Naimit”.


Momenti i Nderit...

“ANËTARE NDERI” e Festivalit Ndërkombëtar “Ditët e Naimit”.

F. Terziu

Shkrimtarja e mirënjpohur, poetja e vlerësuar e disa edicioneve Kombëtare dhe Ndërkombëtare, Puntorie Muça Ziba, është vlerësuar në edicionin e radhës të poezisë në Tetovë me titullin “Anëtare Nderi”. Titulli i tillë i mirënjohjes dhe vlerësimit për këtë krijuese me vlera të padiskutueshme është akorduar nga Juria dhe organizatorët dhe është dorëzuar vetë nga drejtuesi i evenimentit Shaip Emerllahu.

Që nga momenti i shpalljes në rrjetet sociale shkrimtarja ka marë me qindra e qindra mesazhe dhe falenderime publike dhe në boksin e saj privat. Kjo e bën atë më krenare dhe mjaft të nderuar ndaj dhe ajo shprehet: “Tetovë,15 tetor 2020… Ndihem e vlerësuar për akordimin “ANËTARE NDERI” e Festivalit Ndërkombëtar “Ditët e Naimit”.37 views0 comments