Ambasadori Qirko viziton “Shqipëria në Panairin e Turizmit” në Excel të Londrës


Ambasadori Qirko viziton “Shqipëria në Panairin e Turizmit” në Excel të Londrës

Fatmir Terziu


Sot në Excel të Londrës nisi ngjarja më e madhe vjetore e Turizmit, Udhëtimit dhe Teknologjisë. Në këtë eveniment që nissi sot më 4 Nëntor 2019, mori pjesë edhe Shqipëria me një stendë, ku në përbërjen e saj janë operatorë privatë të Turizmit dhe përfaqësues të tjerë të kësaj industrie që tashmë po rritet prej vitesh në Shqipëri.