top of page

Aktualisht "Fjala e Lire " e Terziut, qëndron në krye


Illo Foto

"Fjala e lire" , me sa gjykoj une, eshte portali me korrekt dhe me i organizuar virtuaal , qe njifet ne trevat shqipfolese . Ne shumicen e rrasteve , une harroj , kur dhe ku kam bere ndonje vrejtje , ose kam dhene ndonje opinion , por nuk harron Terziu elktronik . Terziu elektronik , nuk rri zgjuar mekanikisht , por mban zgjuar te tere memorien e tij fjordiste . Nuk mund te harroj rrastin , kur une , nuk e pashe te cfaqur shkrimin tim , mbi nje shkrimtar francez . Nuk vonoi dhe Terziu , me dergoi linkun , ku tregohej se shkrimi ishte botuar . Me erdhi turp nga vetja , por realiteti ishte kokforte . Mbeshtetur ne linjen e shkrimeve te mija , kaloj ne dore , botus , perkthys , autore . Aktualisht "FL " e Terziut, qendron ne krye te portaleve te shumta , qe na shoqerojne , keto vite te tranzicionit tone traumatik . Keto , qe theksova ne fund, kerkojne studim me te thelluar , por gjithsesi "FL" , ruan supermacine sasiore dhe cilesore te botimeve, midis homologeve . Me konsiderate : Illo Foto

67 views5 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page