top of page

Ajo mund të mos e dijë kush jam unë, por unë e di kush është ajo!


Ai është 85 vjeç dhe përditë, paradite dhe në muzg, e sheh të ecë përdore me bashkëshorten nëpër park. Kur e pyetën se pse gruaja ndalonte shpeshherë gjatë rrugës dhe përhumbej në largësi, ai u përgjigj:

- Sepse ajo ka Alzheimer.

- Çfarë ndodh nëse ia lëshoni dorën?

- Ajo nuk mban mend asgjë, nuk më njeh më prej vitesh.

- Dhe ti bën të njëjtën gjë përditë? E merr përdore dhe ecni nëpër park?

I moshuari buzëqeshi, pa në sy bashkëbiseduesen dhe tha:

- Ajo mund të mos e dijë kush jam unë, por unë e di kush është ajo! Ajo është dashuria e jetës sime.

171 views3 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page