Aeristi me botë të madhe


Abdulla ArapiILMI MOLLOHOLLI SHOKU IM PIKTOR ME ME BOTE TE MADHE ARTISTI.....


E kush më shumë se ne ,që e jetuam bashkë rininë plot ngjyra të viteve '70 do të shkruajmë për ata ,që nuk janë më....Dua ta kujtoj sot me mall Ilmi Mollohollin,(LYMIN) mikun tim të rinisë,djalin simpatik dhe të talentuar. Duke ardhur nga një familje e fisme qytetare ai kishte sharmin e një djali me kulturë e talent dhe ishte pjesë e rëndësishme e shoqërisë sonë. Ai ishe një profesionist i vërtetë .Si piktor dekorator . Ilmiu shkëlqente në shije dhe qytetarinë e tij.

ILMI MOLLOHOLLI


Elbasani do ta kujtojë gjithmonë me dashuri,nderim e respekt qytetarin e tij të shquar,ndërsa familja bashkëshortin dhe babain e paharruar...Të kujtojmë gjithmonë me mall miku im...

17 views0 comments