NËSE….


Stavri Çipi


A s'është vallë hipokrizi, të kesh frikë nga e vërteta dhe me lot të kuq ne sy të thërrasësh: Bukur jeta?


A nuk është vërtet marrëzi, ta quash lodër gabimin e ta mendosh si lumturi, kur ke në gijotinë gëzimin?


A mos nuk është fatkeqësi, kur të tjerët të mësojnë e ti e mendon si çmenduri, që nga mbytja të shpëtojnë?


Është përmbi çmendur