top of page

Nëna


Fatmir Terziu

Nëna

Fatmir Terziu


M’u duk se këndoi dihatshëm një këngë, trazuar nga marzhi i gjelbër i lumit Tamiz, duke blatuar buzët e saj me dhëmbë, nën zhaurimën e mishtë që lëviz.


U ula dhe qava si me dënesë, nën dritën më të hijshme të Hënës, duke parë foton plot delikatesë, qanin dhe gjethet me lotin e nënës.


Qaja mbi foton ku malli më treti, ajo këndonte dhe griste tisin e natës, mua lotët m’i gëlltiti lumi dhe deti, kënga e nënës bekohej në ajër.


#fatmir #terziu

31 views11 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page