6 heronjtë e NHS që kanë humbur jetën duke luftuar koronavirusin brenda dhe rreth Londrës


Z. Adil E Tayar

Ata luftuan në vijën e parë për të gjithë ne, dhe tani kanë humbur jetën e tyre

Z. Adil E Tayar ishte në mesin e atyre punëtorëve të NHS në Londër që kanë vdekur nga koronavirusi (Imazhi: Shënime infermierësh)