1946-ën: 26 HETUESI E BURGJE KISHTE SHKODRA ?!


Nga Fritz RADOVANI:


1946 – 26

HETUESI E BURGJE

KISHTE SHKODRA ?!SOT edhe ky bli ju tregon se shka ka pa dhe provue nder degët dhe nen degët e veta, tue fillue nga Nandori i vitit 1946, kur Kuvendi i Fretenve të qytetit të Shkodres u kthye në hetuesi të Sigurimit të Shtetit komunist…

A e dini se Shkodra asht nder qytetet ma të lavdishme të Asaj Shqipni që, asht masakrue e v