Është koha që të fitojë Shqipëria


Është koha që të fitojë Shqipëria

Nga Gazmend Cufaj

Kryetar i Grupseksionit të PD Barking dhe Dagenham, Britani e Madhe


Natyrisht 22 marsi i këtij viti është shumë larg në kohë me 22 marsin e vitit 1992. ky 22 mars na ka gjetur larg, me maska, me pandemi, me neodiktaturë të re në Atdhe, me një Kryeministër që i ka hypur kalit të pushtetit, si një Putin imitues, herë me kryetardhëk bashkie të Tiranës, e gati tetë vjet si Kryeministër. Sot në këtë 22 mars 2021, ne të gjithë demokratët, anëtarët, simpatizantët, miqtë dhe dashamirësit përcjellim me këtë lidhje online një mesah të qartë dhe tek të gjithë ata në Atdhe se struktura e Grupseksionit Barking dhe Dagenham e Degës së Partisë Demokratike, Britani e madhe nuk është mbledhur sot në këtë lidhje online vetë për ka kujtuar këtë të hënë, 22 marsin e vitit 1992, e cila simbolizon dhe ditën e fitores së zgjedhjeve të para të demokratëve, pas rënies së diktaturës, por dhe për të kujtuar dhe rimarë forcën e angazhimit dhe të thirrjes sublime e të ligjshme të demokracisë që të gjithë të votojnë e të përsërisin një 22 mars të ri me Kryeministërin e ardhshëm Lulzim Basha, njeriu dhe politikani që mbetet tashmë më i besueshëm në ato që parashtron për vendin.