top of page

Çfarë është jeta sot për një nxënës të shkollës në LondërShkollimi në shtëpi, mësimi në distancë dhe mësimet virtuale kanë qenë një pjesë e tillë e jetës së përditshme të shumë familjeve saqë është bërë e vështirë të imagjinohet se si ishte jeta më parë. Ndërsa shumë prindër janë mësuar me disiplinën e punës në një orar online, është në disa shqisa më i vështirë për fëmijët. Disa në vitet e tyre të fundit në shkollë mund të mungojnë në provimet e tyre ose të thonë personalisht lamtumirën - të tjerët mund të dëshirojnë shumë për bashkëveprimin personal me mësuesit e tyre ose thjesht të bashkohen me shokët e tyre në shesh lojërash.

Si shumë të tjerë në Londër, shkollat janë përshtatur mirë me sfidat me të cilat janë përballur. Stafet kanë filluar një kor, virtual, klasa në internet dhe po organizohenn asamble në You Tube. Prindërit mund të aplikojnë për hyrjen në shtator në internet. Ju mund të bëni një turne me video, të takoni mësuesin kryesor në Skype dhe të plotësoni një vlerësim në internet.

Gjithashtu kanë ngritur një proces të pranimit të përkohshëm. Kjo përfshin:

1: Bërja e një hetimi dhe shikimi i prospektit: Tregojuani atyre pak për fëmijën tuaj duke plotësuar formularin e prospektit. Ata do t'ju dërgojnë një kopje dixhitale të prospektit të tyre dhe Ekipi i tyre i Pranimeve do të jetë në kontakt për të diskutuar interesin tuaj për shkollën.

2: Takimi me mësuesin kryesor në Skype: Pas një bisede fillestare, Ekipi i tyre i Pranimeve do të jetë i lumtur të organizojë një telefonatë në Skype me mësuesin kryesor për të diskutuar nevojat e fëmijës tuaj dhe të shpjegojë më shumë rreth ofertës së tyre arsimore.

3: Aplikimi dhe kompletimi i një vlerësimi: Nëse dëshironi të vazhdoni me një aplikim, ata mund të kërkojnë nga fëmija juaj të bëjë një vlerësim në internet dhe / ose të përmbushë kokën në një telefonatë Skype. Kjo mund të organizohet pasi ato vazhdojnë të flasin gjatë gjithë procesit.

9 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page